Creators

Ontwikkel je talent!

Creators Parkstad speciaal voor jou! Wil jij je talenten verder ontdekken en zit je vol
ideeën maar kun je ze niet kwijt? Wij zijn er voor jou! Wij bieden je een podium om je creatieve talenten te ontwikkelen. 

Om gebruik te kunnen maken van de gamecave en de spullen in de kluisjes heb je een creatorspas nodig, deze kun je gratis aanvragen bij de balie. 

Dit hebben wij te bieden:

Creatorsplek

Onder de trap kun je aan de tafels relax zitten werken. Ga creatief aan de slag, kom samen met je vrienden bij elkaar of speel samen een spel.

 

Gamecave

We beschikken over een Nintendo Switch en een Xbox. Wil je een game spelen? Ga dan naar de infobalie met je Creatorspas, je krijgt van een van onze medewerkers de controller en have fun!

Creative

Samen organiseren we verschillende workshops om je creativiteit te prikkelen. Ook hebben we een greenscreen voor talenten die kennis willen maken met de mediawereld.

Spellen

In de kluisjes bij de gamecave liggen diverse spellen, Wil je een spelletje doen met je vrienden? Ga dan naar de
infobalie met je Creatorspas en vraag naar de sleutel van het kluisje.
 

Ringlights

In twee kluisjes liggen ringlights met een telefoonhouder. Wil je
een tiktok opnemen of een selfie maken dan kun je hier gebruik van maken.
 

Oplaadkabels

In verschillende kluisjes liggen oplaadkabels voor je mobiele
telefoon. Zit je in de HuB met een lege telefoon? Dan is dit ideaal.
 

Wij bieden je een plek als programmamaker om door te groeien. Je bent van harte welkom om te laten weten welke projecten je graag wil doen. Wij denken met je mee en beschikken over de hulp die je nodig hebt.

Samen organiseren we verschillende workshops om je creativiteit te prikkelen. Ook hebben we een werkplek, een Gamecave met Nintendo Switch en Xbox en een green screen voor talenten die kennis willen maken met de mediawereld.

Onze missie is om een fijne, maar vooral ook een creatieve plek te creëren binnen Bibliotheek Kerkrade e.o.. Creators Parkstad is een open community waar iedereen geaccepteerd wordt en vriendschappen worden gesloten.

Benieuwd? Kom eens langs of neem deel aan onze Discord!